Cuscus Marocan
Cuscusul marocan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 439 calorii. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, păstăi de cardamom, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cuscus Marocan, Cuscus De Miel Marocan, și Tofu marocan cu cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți amestecul de condimente: prăjiți bățul de scorțișoară, ambele boabe de piper, chimen, coriandru, ienibahar, cuișoare și cardamom într-o tigaie mică uscată la foc mediu până la parfum, 2 minute; lasa sa se raceasca. Se macină într-o mașină de tocat condimente sau mini robot de bucătărie cu ghimbir, turmeric, cayenne, nucșoară și 1 linguriță de sare. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni; folosiți amestecul de condimente rămase ca frecare pentru carne sau pește.
Încălziți untul, 1 1/2 lingurițe amestec de condimente și șofranul, dacă doriți, într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la prăjit ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați cuscusul și amestecați până la prăjit, aproximativ 1 minut. Se amestecă bulionul cald, se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte până când cuscusul este plin, aproximativ 7 minute.
Adăugați sucul de lămâie și puful cu o furculiță.
Se transferă într-un bol și se presară cu 1/2 linguriță amestec de condimente.
Fotografie de Marcus Nilsson