Cuscus israelian prăjit cu legume și vinetă balsamică cu lămâie
Cuscusul israelian prăjit cu legume și vinaigretul balsamic de lămâie este un vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 659 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. Dacă aveți măsline kalamatan, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Încercați Legume fripte cu cuscus israelian prăjit, Salată de cuscus israeliană prăjită cu legume de vară la grătar, și Cuscus Israelian din grâu integral cu Ratatouille, Mozzarellan și vinetă balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia mare pe grătarele grătarului la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cuscusul și prăjiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Aduceți 6 căni de apă la fiert la foc mare, adăugați 1 lingură de sare și cuscus prăjit și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Se scurge bine și se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați legume la grătar, măsline, busuioc și vinetă și aruncați până se combină; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire sau acoperiți și refrigerați.
7
Bateți șalotul, sucul, coaja, oțeturile și sarea și piperul împreună într-un bol mic. Se amestecă încet în ulei până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat