Cuscus De Șofran

Cuscus De Șofran
Cuscusul de șofran este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sare, cuscus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cuscus De Șofran Lemony, Pui De Șofran Rapid Cu Cuscus, și Panglici de dovlecei cu cuscus de șofran.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulion, 1 lingură. unt, șofran și 1/4 linguriță. sare la fierbere la foc mare. Se amestecă cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
șofranșofran
UntUnt
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc, se acoperă bine și se lasă să stea 10 minute.
3
Între timp, topiți restul de 1/2 lingură. unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați morcovul și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în câteva locuri, având grijă să nu ardeți morcovul, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
5
Se amestecă morcovul și migdalele în cuscus, pufând cu o furculiță. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CuscusCuscus
MigdaleMigdale
MorcovMorcov
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista