Cuscus De Șofran
Cuscusul de șofran este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sare, cuscus și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cuscus De Șofran Lemony, Pui De Șofran Rapid Cu Cuscus, și Panglici de dovlecei cu cuscus de șofran.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți bulion, 1 lingură. unt, șofran și 1/4 linguriță. sare la fierbere la foc mare. Se amestecă cuscusul.
Se ia de pe foc, se acoperă bine și se lasă să stea 10 minute.
Între timp, topiți restul de 1/2 lingură. unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați morcovul și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în câteva locuri, având grijă să nu ardeți morcovul, 4 până la 6 minute.
Se amestecă morcovul și migdalele în cuscus, pufând cu o furculiță. Condimentează după gust cu sare și piper.