Cuscusul de orz vegetal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 740 calorii, 22g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cuscus de orz, piper, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cuscus De Orz Vegetal, Couscous vegetal (Couscous aux L. gumes), și Orz Vegetal.
Instrucțiuni
1
Înmuiați năutul uscat în 3 căni de apă cel puțin 8 ore și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut Uscat
Apă
2
Scurgeți nautul înmuiat și combinați cu 6 căni de apă rece într - o cratiță de 3 până la 4 litri și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se scurge și se lasă deoparte.
1
Prăjiți ușor șofranul într-o tigaie mică și uscată, la foc moderat, scuturând tigaia, doar până când este parfumată, aproximativ 1 minut, apoi transferați într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Înjumătățiți roșiile și carnea de grătar pe găuri rotunde mari ale unei răzătoare de cutie, aruncând pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
3
Puneți ulei, roșii rase, ceapă, piper, ghimbir, sare, pastă de roșii și șofran în porțiunea inferioară a cuscoussi pcroulre (sau în oală de 5 până la 6 litri) și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
șofran
Ghimbir
Ceapă
Piper
Tomate
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați apă și ras-el-hanout și aduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El Hanout
Bulion
Apă
1
În timp ce bulionul se fierbe, puneți cuscusul într-un castron mare și larg și aruncați cu sare, apoi stropiți cu 2 linguri de ulei, frecând boabele între palme pentru a distribui uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Boabe
Bulion
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați cuscusul cu 1 cană de apă călduță, frecând pentru a distribui uniform și rupând orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
3
Presărați porțiunea superioară de couscoussi aproprulre (dacă folosiți o strecurătoare sau un abur, tapetați cu pânză de brânză) cu couscous într-un strat uniform, liber, fără ambalare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Puneți cuscusul peste bulionul fierbinte și aburul, neacoperit, până când aburul se ridică uniform pe suprafața cuscusului, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Bulion
5
Transferați cuscusul în vasul curățat (rezervând pânză de brânză dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Bol
6
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi presărați din nou cu 1 cană de apă și frecați ușor cuscusul între palme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
Condimente Uscate Freca
7
Lăsați cuscusul să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
8
În timp ce cuscusul stă în picioare, adăugați morcovi și napi în bulion în cuscoussi corcromre și reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Morcov
Nap
Bulion
9
Întoarceți cuscusul în partea de sus a cuscussi pcroulre și aburiți a doua oară, neacoperit, în același mod, până când aburul crește uniform pe suprafață, apoi transferați din nou în castron (rezervând pânză de brânză). Amestecați suficientă apă (1/2 până la 3/4 cană) în cuscus pentru a-l face să se unească atunci când o mână stoarsă își păstrează forma fără să se crape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Bol
10
Lăsați cuscusul să stea, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
11
În timp ce cuscusul stă, adăugați dovlecei, varză și dovlecei de nucă în bulion și gătiți, acoperite, până când legumele sunt aproape fragede, apoi adăugați naut fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Butternut
Legume
Năut
Cuscus
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Varză
Bulion
12
Frecați restul de 2 linguri de ulei în cuscus, apoi transferați în partea de sus a couscoussi corcro și aburiți cuscusul a treia oară în același mod ca mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
1
Încălziți uleiul într - o tigaie de 7 până la 8 inci la foc moderat până când este fierbinte și gătiți migdalele, amestecând ocazional, până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
1
Amestecați ușor 1/2 linguriță de harissa în bulion și serviți cuscusul cu legume, bulion, migdale prăjite, confit de ceapă roșie cu miere și harissa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cuscus
Migdale
Harissa
Bulion
Ceapă
1
* Năutul uscat poate fi înmuiat cu 3 zile înainte, apoi gătit cu 2 zile înainte și răcit în lichidul de gătit, acoperit. Dacă nu aveți timp să înmuiați și să gătiți naut uscat, puteți folosi naut conservat clătit scurs.* Bulionul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de a continua cu rețetă.* Cuscusul poate fi făcut cu 2 ore înainte și păstrat cald, acoperit.·Dacă nu aveți un couscoussi corcro, puteți folosi o oală de 5 până la 6 litri pentru a găti tocană de legume și o a doua oală pentru a aburi cuscusul peste apă, cum ar fi o oală largă prevăzută cu o strecurătoare sau o oală pentru paste prevăzută cu inserția pentru paste/aburi. Dacă găurile din strecurătoare sau abur sunt mari, tapetați cu un strat dublu de pânză de brânză. Dacă utilizați această metodă, gătiți tocanita parțial acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut Uscat
Tocană
Cuscus
Bulion
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci