Cuscusul de morcovi și migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,52 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, frunze de coriandru, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 71%. Rețete similare includ Cuscus de morcov și coriandru, Cuscus Cu Stafide De Morcovi, și Cuscus de portocale, caise și morcovi.
Instrucțiuni
1
Așezați cuscusul într-un castron mare rezistent la căldură și amestecați sarea, chimenul, ghimbirul și boiaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ghimbir
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Aduceți bulionul de legume la foc mic la foc mediu, apoi turnați peste cuscus. Acoperiți vasul cu o farfurie mare sau folie de plastic și lăsați timp de 10 minute sau până când a absorbit tot stocul. Puneți cuscusul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Cuscus
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
3
Se amestecă pătrunjelul, coriandrul, morcovii, caisele, migdalele. Se amestecă uleiul de măsline și coaja de lămâie și portocală rasă și sucul pentru a adăuga zing. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Portocala
Ulei De Măsline
Caise
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm