Cuscus de mentă cu dovlecei și roșii
Cuscusul de mentă cu dovlecei și roșii este un vegan garnitură. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 410 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de dovlecei, mentă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus israelian cu tăiței de dovlecei feta-mentă, Cuscus Cu Dovlecei Și Roșii, și Supă catalană de dovlecei de roșii cu mentă și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuscusul instant într-un castron mare și adăugați 2 căni de apă clocotită. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte 5 minute. Descoperiți și pufați cu o furculiță.
Adăugați suc de lămâie, sare kosher, ulei de măsline, dovlecei, roșii, mentă proaspătă, stafide. Aruncați până se combină bine.