Cuscus cu piure de cartofi dulci și chipsuri de Kale

Cuscus cu piure de cartofi dulci și chipsuri de Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul cu piure de cartofi dulci și chipsuri de Kale. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cuscus israelian, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cuscus de cartofi dulci și Kale, Conopidă pur și Caviar pe chipsuri de cartofi trifoi, și Kale și cartofi pur Aproxoate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți-l la 300 buc.F. Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, aruncați împreună varza, 1 lingură de ulei de măsline și coaja de lămâie. Condimentează după gust cu sare. Aranjați kale pe foaia de copt și transferați la cuptor. Gatiti 10 minute, apoi rotiti tigaia. Gatiti pana cand sunt crocante, dar nu rumenite, cu 10 pana la 12 minute mai mult. Când ați terminat, transferați chipsurile de kale într-o grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De KaleChipsuri De Kale
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
KaleKale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, încălziți doi centimetri de apă într-o oală mare cu un coș cu aburi până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați bucăți de cartofi dulci în coș și acoperiți. Gatiti pana cand bucatile sunt fragede si un cutit poate aluneca usor in carne, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Transferați cartofii dulci într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Se amestecă untul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
5
Încălziți 1 1/4 căni de bulion într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați cuscusul, condimentați cu un vârf de sare și reduceți focul la foc mic. Acoperiți, amestecând ocazional, până când cuscusul este fraged, dar nu moale, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
(tub Mare)(tub Mare)
7
Scurgeți cuscusul într-o strecurătoare, apoi transferați într-un bol. Se amestecă o lingură de ulei de măsline și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați aproximativ 1/4 cană din piureul de cartofi dulci într-un castron mare. Se acoperă cu un sfert din cuscus și un sfert din chipsurile de kale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi DulciPiure De Cartofi Dulci
Chipsuri De KaleChipsuri De Kale
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
9
Stropiți cu ulei de măsline și presărați boia afumată. Repetați cu porțiunile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista