Cuscus cu piure de cartofi dulci și chipsuri de Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cuscusul cu piure de cartofi dulci și chipsuri de Kale. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 557 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, cuscus israelian, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 129 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cuscus de cartofi dulci și Kale, Conopidă pur și Caviar pe chipsuri de cartofi trifoi, și Kale și cartofi pur Aproxoate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți-l la 300 buc.F. Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, aruncați împreună varza, 1 lingură de ulei de măsline și coaja de lămâie. Condimentează după gust cu sare. Aranjați kale pe foaia de copt și transferați la cuptor. Gatiti 10 minute, apoi rotiti tigaia. Gatiti pana cand sunt crocante, dar nu rumenite, cu 10 pana la 12 minute mai mult. Când ați terminat, transferați chipsurile de kale într-o grătar pentru a se răci.
Între timp, încălziți doi centimetri de apă într-o oală mare cu un coș cu aburi până la fierbere.
Adăugați bucăți de cartofi dulci în coș și acoperiți. Gatiti pana cand bucatile sunt fragede si un cutit poate aluneca usor in carne, aproximativ 15 minute.
Transferați cartofii dulci într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Se amestecă untul și se condimentează cu sare.
Încălziți 1 1/4 căni de bulion într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mare până la fierbere.
Adăugați cuscusul, condimentați cu un vârf de sare și reduceți focul la foc mic. Acoperiți, amestecând ocazional, până când cuscusul este fraged, dar nu moale, 8 până la 10 minute.
Scurgeți cuscusul într-o strecurătoare, apoi transferați într-un bol. Se amestecă o lingură de ulei de măsline și sucul de lămâie. Condimentează după gust cu sare și piper
Adăugați aproximativ 1/4 cană din piureul de cartofi dulci într-un castron mare. Se acoperă cu un sfert din cuscus și un sfert din chipsurile de kale.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați boia afumată. Repetați cu porțiunile rămase.