Cuscusul cu legume de iarnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 247 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, dovleac, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cuscus cu legume de iarnă, Tocană de legume de iarnă peste cuscus, și Legume De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie mare cu față dreaptă la foc mediu-mare, amestecând până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotă; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați cuscusul și gătiți 1 minut, amestecând constant. Se amestecă 1 3/4 căni de apă clocotită și sare; scoateți tigaia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 8 minute. Puf de amestec de cuscus cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pătrunjel proaspăt și suc de lămâie; aruncați ușor pentru a combina. Se acoperă cu parmezan.