Cuscusul cu fistic și caise este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, caise, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Cuscus cu caise uscate și fistic (Vegan), Cuscus cu caise uscate, coacăze și fistic, și Caise Prăjite Și Fistic.
Instrucțiuni
1
Înmuiați ceapa tocată în suc de lămâie:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Așezați ceapa tocată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă sucul de lămâie peste ceapă, se lasă deoparte și se lasă ceapa să se înmoaie în sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Prăjiți fisticul: prăjiți fisticul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se rumenesc ușor și parfumat. (Aveți grijă când prăjiți nuci, acestea pot arde rapid dacă nu acordați atenție!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc și se pune într-un castron mic pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Gatiti cuscusul: Puneti 2 cani de apa intr-o cratita medie si dati la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați o lingură de ulei de măsline și o linguriță de sare în apă. Odată ce sarea se dizolvă, amestecați cuscusul, opriți focul și acoperiți oala. Mutați oala de pe arzătorul fierbinte și lăsați cuscusul să se aburească, acoperit, timp de 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Combinați ingredientele pentru a face salată: scoateți cuscusul într-un castron mare și pufați cu o furculiță. Se amestecă harissa, dacă se utilizează. Se amestecă fisticul, caisele tocate și pătrunjelul. Se amestecă ceapa roșie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Harissa
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline, amestecați bine și adăugați sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)