Cuscus cu Curry, afine și nuci de pin prăjite

Cuscus cu Curry, afine și nuci de pin prăjite
Cuscusul cu Curry, afine și nuci de pin prăjite este un vegan garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 434 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, nuci de pin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cuscus de lămâie cu nuci de pin prăjite, Cuscus bătut cu nuci de pin prăjite, și Cuscus Israelian Cu Șofran, Nuci De Pin Prăjite Și Coacăze pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista