Curățați și mâncați creveți cu sosuri de scufundare

Curățați și mâncați creveți cu sosuri de scufundare
Peel-and-Eat creveți cu sosuri de scufundare este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de Smoky rrormmoulade, condimente old bay, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Creveți afumați cu trei sosuri de scufundare, Creveți Phyllo cu sosuri de scufundare, și Peel' n ' mănâncă creveți cu sos de scufundare Thailandez.

Instrucțiuni

1
Combinați 9 căni de apă și condimentul Old Bay într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere; adăugați creveți. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay CondimenteOld Bay Condimente
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se scurge bine; garnisiți, dacă doriți.
3
Serviți imediat cu sosuri.
4
Creveți răciți Peel-and-Eat cu sosuri de scufundare: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Așezați creveții fierți într-un bol de sticlă. Acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se servește cu sosuri. Pregătire: 10 min., Bucătar: 5 min., Rece: 2 ore.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista