Curățați și mâncați creveți cu sosuri de scufundare
Peel-and-Eat creveți cu sosuri de scufundare este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de Smoky rrormmoulade, condimente old bay, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Creveți afumați cu trei sosuri de scufundare, Creveți Phyllo cu sosuri de scufundare, și Peel' n ' mănâncă creveți cu sos de scufundare Thailandez.
Instrucțiuni
Combinați 9 căni de apă și condimentul Old Bay într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere; adăugați creveți. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea 15 până la 20 de minute sau doar până când creveții devin roz.
Se scurge bine; garnisiți, dacă doriți.
Serviți imediat cu sosuri.
Creveți răciți Peel-and-Eat cu sosuri de scufundare: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor.
Așezați creveții fierți într-un bol de sticlă. Acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Se servește cu sosuri. Pregătire: 10 min., Bucătar: 5 min., Rece: 2 ore.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio