Peel-and-Eat ardei iute creveți este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 96 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ardei iute habanero, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Coajă Ușoară De Creveți (Fierbere De Creveți), Curățați și mâncați creveți, și Curățați și mâncați creveți la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați apă, capotă Scotch sau ardei iute habanero, ceapă verde, cimbru, usturoi zdrobit, sare, frunze de dafin și ienibahar într-o cratiță mare și grea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ienibahar
Frunze De Dafin
Habanero Chili
Ardei Iute
Usturoi
Scotch Whisky
Cimbru
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați creveți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să stea până la fiert, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scurgeți, aruncând lichidul.
5
Transferați creveții în castron și serviți cald sau la temperatura camerei, permițând mesenilor să-și curețe proprii creveți.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.