Curățați și mâncați creveți cu ardei iute
Peel-and-Eat ardei iute creveți este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 96 calorii, 16g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ardei iute habanero, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Coajă Ușoară De Creveți (Fierbere De Creveți), Curățați și mâncați creveți, și Curățați și mâncați creveți la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apă, capotă Scotch sau ardei iute habanero, ceapă verde, cimbru, usturoi zdrobit, sare, frunze de dafin și ienibahar într-o cratiță mare și grea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 10 minute pentru a amesteca aromele.
Adăugați creveți și aduceți la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc; lăsați să stea până la fiert, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți, aruncând lichidul.
Transferați creveții în castron și serviți cald sau la temperatura camerei, permițând mesenilor să-și curețe proprii creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.