Cursoare Tartare de ton cu maioneză Wasabi
Ton tartare Sliders cu wasabi Mayo este un lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 583 calorii, 27G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, avocado, pastă de wasabi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 27 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Ton ars cu maioneză de Wasabi, Burgeri De Ton Cu Maioneză De Ghimbir Wasabi, și Somon de susan cu maioneză de Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 linguri de sos de soia și oțet într-un bol mediu.
Adăugați morcovul și castravetele; aruncați. Acoperiți și răciți 1 oră. Aruncă.
Scurgeți; puneți legumele deoparte.
Combinați maioneza, wasabi și sucul într-un bol mic, amestecând bine.
Preîncălziți broilerul la mare.
Tăiați fiecare felie de pâine într-un cerc de 3 inci folosind un tăietor rotund; rezervați resturi pentru o altă utilizare (cum ar fi pesmet sau crutoane). Înveliți ușor ambele părți ale rundelor de pâine cu spray de gătit.
Așezați rondele de pâine pe o foaie de copt într-un singur strat; se fierb 2 minute pe fiecare parte sau până se prăjesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Combinați restul de 1 lingură de sos de soia, arpagic, pastă de chile și ton într-un castron mare; amestecați ușor până la amestec.
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță amestec de maioneză pe o parte a fiecărei runde de pâine; acoperiți fiecare cu 1 frunză de salată. Împărțiți amestecul de ton uniform între glisoare, adăugând aproximativ 2 linguri pe fiecare.
Tăiați fiecare jumătate de avocado în 8 felii.
Așezați 2 felii de avocado, 2 felii de castraveți și 2 felii de morcov pe fiecare glisor. Acoperiți fiecare glisor cu pâinea rămasă rotundă, acoperită cu maioneză în jos.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.