Curry vegetal mixt cu orez Basmati brun

Curry vegetal mixt cu orez Basmati brun
Curry de legume mixte cu orez brun Basmati ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 718 calorii, 16g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de mare roz din Himalaya, chimen, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma caju crud, puteți urma acest fel principal cu Tartă cu cremă de banane, nucă de cocos și caju ca desert. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Curry de năut cu orez Basmati, Unt brun și orez Basmati Pecan, și Curry de mere cu nucă de cocos pe orez Basmati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru orezul Basmati brun: puneți o bucată mică de ulei de cocos în fundul unei tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați orezul Basmati și prăjiți ușor boabele timp de aproximativ 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Transferați boabele prăjite într-o cratiță neacoperită, adăugați apa și bulionul de legume și aduceți la fierbere. Odată ce fierbe, reduceți focul la foc mic, aruncați păstăile de cardamom și uleiul de cocos în cratiță, amestecați și acoperiți bine cu capacul. Orezul se va găti până când tot lichidul va dispărea. Nu amestecați în timpul procesului de gătit și nu aruncați o privire! Va dura 30 până la 45 de minute, așa că atunci când se termină jumătatea de oră, verificați orezul ascultând oala. Orezul se face atunci când nu mai puteți auzi sputterul de apă. Îmi place să folosesc o cratiță de sticlă pentru acest orez, astfel încât să pot vedea care este starea. Odată ce apa este absorbită, opriți focul și lăsați orezul să stea câteva minute. Puf cu o furculiță pentru a termina. Totuși, după ce închideți capacul orezului care fierbe pentru a fierbe, ar trebui să începeți curry-ul.Pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Ulei De CocosUlei De Cocos
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Curry vegetal mixt: faceți o pastă de curry amestecând buchetul de frunze de coriandru (tulpini îndepărtate), ceapă roșie, ghimbir și usturoi în robotul de bucătărie.Acum, faceți o cremă de caju amestecând caju și apă pură împreună până se omogenizează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Legume MixteLegume Mixte
Pastă De CurryPastă De Curry
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
CajuCaju
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Puneți o bucată mică de ulei de cocos într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Transferați pasta de curry în această tigaie și rumeniți pasta.Odată rumenit auriu, adăugați ingredientele curry rămase, inclusiv crema de caju, și amestecați bine. Gatiti la foc mediu aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
CajuCaju
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Scoateți cartoful dulce din cuptor și tăiați-l în cuburi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
8
Adăugați cartoful în curry și gătiți încă 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
9
Serviți cu orezul Basmati pufos și delicios. Se păstrează la frigider aproximativ o săptămână. Doar reîncălziți pe aragaz. Niciodată un cuptor cu microunde. Îți place această rețetă?Fii o păpușă și Tweet despre el, Pin-l și/sau partajați-l pe Facebook (pun pariu că unii oameni acolo în lume va fi recunoscător ai făcut).Schimbul de reguli și eu sigur nu-l apreciez.Și pentru că îl iubesc pe YU
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista