Curry Rapid De Legume

Curry Rapid De Legume
Curry rapid de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de morcovi, ulei de măsline, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curry De Legume De Toamnă Rapidă, Curry de legume rapid și ușor, și Pui Thailandez Rapid Și Curry De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați cartofii și morcovii în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
ApăApă
3
Adăugați mazărea și porumbul în apa clocotită și opriți focul. Așteptați 1 minut și scurgeți legumele. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
PorumbPorumb
MazăreMazăre
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa este transparentă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați roșiile, fasolea, fasolea garbanzo și apa cu ceapa. Se amestecă turmericul, pudra de chili, chimenul, coriandrul și semințele de muștar până se amestecă. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Praf De ChiliPraf De Chili
FasoleFasole
Semințe De MuștarSemințe De Muștar
CoriandruCoriandru
TomateTomate
TurmericTurmeric
CeapăCeapă
ChimenChimen
ApăApă
SareSare
6
Adăugați cartofii, morcovii, mazărea și porumbul. Întoarceți focul la mare și gătiți legumele 5 până la 10 minute, amestecând ocazional. Coborâți focul la mediu și gătiți încă 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
MorcovMorcov
PorumbPorumb
MazăreMazăre
7
Se toarnă laptele de cocos în amestecul de legume. Se amestecă și se gătește doar 3 minute pentru a preveni coagularea sau separarea laptelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
LegumeLegume
LapteLapte
8
Se ia de pe foc și se servește.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Leth Steinagrund Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nasul combină condimentul cu un fruct reductiv; Palatul afișează note piperate; un Veltliner clasic de la loess terraces. Acest vin face parte dintr-o linie de la Leth care prezintă complexitate în aromă, mineralitate și durabilitate.
DificultateGreu
Gata În46 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista