Curry Picant De Banane

Curry Picant De Banane
Curry picant de banane este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 451 calorii, 10g de proteine, și 27G de grăsime. Un cuplu de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți banane, iaurt, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Curry Picant De Banane, Banana Tofu Curry, și Banana Curry Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Presărați pudra de curry, chimen, turmeric, sare, zahăr, ghimbir, pudră de chili, scorțișoară și piper negru. Gatiti si amestecati pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
TurmericTurmeric
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă pasta de curry și usturoiul presat. Gatiti aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Se toarnă sosul de roșii și iaurtul și se aduce la foc mic. Se amestecă banana tăiată cubulețe și se fierbe ușor timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5
Se amestecă în roșii tocate, și continuând să se fierbe 1 minut mai mult. Amestecați fulgii de nucă de cocos chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mulderbosch Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
Un nas puternic de guava, coajă de tei și pere coapte întărite de caprifoi și flori de portocal. Un gust suculent cu fructul pasiunii opulent, urmând din nas și terminând cu caracteristici de grapefruit tartă. Aciditatea răcoritoare este perfect contracarată de un gust mediu cremos și un condiment subtil derivat din stejar. Vintage 2011 este un stil mai condus de fructe, care este mai proaspăt și mai uscat în comparație cu vintage 2010. Un vin încântător accesibil, care este gura-wateringly moreish.Partener cu crustacee, ton la grătar, sardine la grătar, pui fript cu lămâie și ierburi sau tocănițe de legume.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista