Curry-Nucă De Cocos Pui Rendang
Această rețetă servește 45 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 113 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de nucă de cocos, coapse de pui, pudră de curry madras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Curry-Nucă De Cocos Pui Rendang, Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), și Pui De Nucă De Cocos Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați pudra de curry, piperul, lămâia, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei. Se condimentează cu sare.
Adăugați puiul, întoarceți-l la înveliș și dați-l la frigider timp de 4 ore.
Într-un robot de bucătărie, curățați șalotele, ceapa, usturoiul, ghimbirul, nucile și ardeii iute.
Într-o tigaie adâncă, încălziți restul de 1/3 cană de ulei. Prăjiți pasta de chile la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați puiul cu marinata și gătiți la foc moderat până când puiul este rumenit și aproape gătit, aproximativ 20 de minute.
Adăugați laptele de nucă de cocos, zahărul și nuca de cocos prăjită și fierbeți la foc moderat, amestecând, până când puiul este fraged și sosul este foarte gros, aproximativ 25 de minute. Îndepărtați cât mai mult ulei posibil și aruncați lămâia. Condimentează cu sare și servește.