Curry Mango Chutney Dip
Curry Mango Chutney Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 8 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 42 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți ulei de floarea soarelui, iaurt, chutney de mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de ouă curry cu chutney de Mango, chutney dulce de mango , cum se face chutney rapid de mango, și mango chutney , cum să faci chutney ușor de mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați pudra de curry în amestecul de ceapă; gătiți încă 1 minut.
Se ia de pe foc pentru a se răci.
Amestecați amestecul de ceapă, iaurtul, chutney-ul și pătrunjelul într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.