Reteta Ketchup Curry este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 8 porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, ceapă, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ketchup Curry De Casă, Burgeri de porc Curry cu Ketchup picant, și Chipsuri Crocante De Kale Coapte + Ketchup Rapid De Curry.
Instrucțiuni
1
Așezați băț de scorțișoară, ghimbir, cardamom și cuișoare într-o bucată pătrată de pânză de brânză de 8 inci și legați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
2
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați usturoiul, pasta de roșii, pudra de curry, boia de ardei și muștarul măcinat și amestecați până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Adăugați roșii pur și simplu, zahăr brun, oțet, sare și pachet de pânză de brânză; se amestecă pentru a se combina. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă până la consistența ketchup-ului, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
6
Scoateți pachetul de pânză de brânză și aruncați-l.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
7
Transferați ketchup-ul în borcanul unui blender și pur și simplu până când este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Spălați și uscați cratița, apoi puneți deasupra o strecurătoare cu plasă fină.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se toarnă ketchup în strecurătoare și, folosind o spatulă, împingeți prin tot ketchup-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Gustați ketchup-ul și reglați condimentele dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
11
Se toarnă ketchup-ul într-un borcan, se sigilează și se păstrează la frigider până la o lună.
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.