Curry-Ghimbir Creveți

Curry-Ghimbir Creveți
Creveții Curry-ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 546 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână frișcă, vin, orez basmati și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Ingredientul Secret( Gem De Ghimbir): Creveți De Ghimbir, Conopidă De Ghimbir-Curry, și Somon prăjit cu ghimbir și Curry.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții și devein, dacă doriți, rezervând scoici; puneți creveții deoparte. Aduceți cojile și 1 cană de apă la fiert într-o tigaie la foc mediu-mare; fierbe 20 de minute. Tulpina stoc, rezervând 1/2 cană; aruncați restul de stoc și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Aduceți 1/3 cană de vin de port, usturoi, ghimbir și oțet la fiert într-o tigaie la foc mediu-mare; se fierbe 5 până la 7 minute sau până se reduce la 2 linguri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați creveți, 1/2 linguriță sare și piper; saut 6 până la 8 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa verde, curry și sosul fierbinte în tigaie; saut la foc mediu-mare 1 minut. Se amestecă stocul de creveți, vinul de port rămas și vinul alb; gatiti 8 minute sau pana se reduce la jumatate. Se amestecă smântâna; gatiti 4 minute sau pana se reduce la jumatate. Se amestecă 2 linguri de reducere a vinului și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
PortPort
ReducereReducere
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați creveți; gatiti pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Saut spanac în ulei fierbinte Rămas 1 minut; se presară cu sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Se servește cu amestec de creveți și orez fiert fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista