Curry delicios de năut necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 434 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână coriandru, piper cayenne, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Curry Delicios De Năut, Sănătos Și Delicios: Supă De Naut În Stil Marocan, și Falafel delicios și simplu de Kale coapte (Vegan / fără Gluten)... și Fave Five Friday: Deliciousness de năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți apă, cuburi de bulion și stafide într-o cratiță la foc mare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă cuburile de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Stafide
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
4
Adăugați bețișoare de scorțișoară, cuișoare, cayenne, turmeric, coriandru și chimen; gatiti aproximativ 3 minute pana se parfumeaza, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Coriandru
Turmeric
Piper Cayenne Măcinat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chimen
5
Se amestecă fasolea garbanzo, ignamele și perele în ceapă; se toarnă bulion de legume fierbinte și stafide. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când legumele s-au înmuiat și sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Legume
Năut
Legume
Stafide
Ceapă
Sos
Pere
Yam
6
Condimentați după gust cu sare și amestecați coriandru tocat înainte de servire.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.