Curry Delicios De Năut
Curry delicios de năut necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 434 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână coriandru, piper cayenne, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Curry Delicios De Năut, Sănătos Și Delicios: Supă De Naut În Stil Marocan, și Falafel delicios și simplu de Kale coapte (Vegan / fără Gluten)... și Fave Five Friday: Deliciousness de năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă, cuburi de bulion și stafide într-o cratiță la foc mare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se dizolvă cuburile de bulion.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați bețișoare de scorțișoară, cuișoare, cayenne, turmeric, coriandru și chimen; gatiti aproximativ 3 minute pana se parfumeaza, amestecand continuu.
Se amestecă fasolea garbanzo, ignamele și perele în ceapă; se toarnă bulion de legume fierbinte și stafide. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când legumele s-au înmuiat și sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 oră.
Condimentați după gust cu sare și amestecați coriandru tocat înainte de servire.