Reteta vinete, rosii si ceapa verde Curry este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 6 fani. Un amestec de roșii, turmeric, piper cayenne măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Vinete Curry Verde, Carne de porc verde-Curry și vinete, și Curry verde cu pui și vinete pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.