Curry De Vinete

Curry De Vinete
Reteta vinete Curry ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 159 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, pastă de curry rambutan, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Curry De Vinete, Vinete Curry, și Curry De Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați Roșia, usturoiul și ghimbirul și gătiți la foc moderat, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Adăugați curry și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 2 minute. Se amestecă vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați câte un vârf de sare și piper, acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când vinetele sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6
Folosind o lingură cu fante, transferați vinetele într-un castron. Se fierbe lichidul de gătit la foc mare până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute. Întoarceți vinetele în tigaie și reîncălziți-o. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista