Curry De Ou Amestecat În Lapte De Cocos

Curry De Ou Amestecat În Lapte De Cocos
Reteta omletă Curry ou în lapte de cocos ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Pentru $3.6 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1044 calorii. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei, frunze de curry, opțional : legume precum mazărea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Curry Cu Creveți Și Lapte De Cocos, și Curry De Pui Cu Lapte De Cocos.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Extrem de parfumat, cu miros de prune Mirabelle Suculente. Atât de seducător și deschis expresiv, cu o atingere plăcută de filigran. Compact, dar plin de viață și robust. Note Fine de fructe de piatră. Straturi de subtonuri subtile și un finisaj frumos plin de spirit.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate43
Revista