Curry de ou

Curry de ou
Curry de ou este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de spanac cu frunze tinere, roșii cherry, pastă de korma și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ curry de ou, cum se face curry de ou, Curry De Ou, și Curry De Ou.

Instrucțiuni

1
Fierbeți ouăle timp de 8 minute, apoi răciți sub apă curentă rece înainte de a îndepărta cojile. Se prăjește ceapa în ulei timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie și se colorează ușor, apoi se amestecă pasta de curry și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați 200 ml apă, apoi acoperiți și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Adăugați spanacul, roșiile și laptele de cocos, apoi aduceți la foc mic, amestecând până când spanacul este doar ofilit. Lingurați pe două farfurii, apoi înjumătățiți ouăle și așezați-le deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se servește cu naan sau pittas prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Puteți încerca Pratsch organic Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista