Curry de năut și roșii

Curry de năut și roșii
Rețeta Curry de năut și roșii ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 32 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 189 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați năut, rădăcină de ghimbir, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry de năut și roșii, Curry de năut, roșii și spanac, și Curry de vinete, năut și roșii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Kammerner Heiligenstein este un amestec de exploatații Hirsch în 1er Lage (Grand Cru) site-uri de Lamm, Grub și Renner. Foarte aromat, bogat și primordial; strălucirea și ridicarea de oțel a acestui vin este remarcabilă și minunată.
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista