Rețeta Curry de năut și roșii ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 285 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei vegetal, roșii muir, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curry de năut și roșii, Curry de roșii de năut și Paneer, și Curry de năut, roșii și spanac.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti ceapa, usturoiul, gingerroot si pudra de curry in ulei aproximativ 2 minute, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se amestecă năutul și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
3
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă coriandru, suc de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se servește peste orez; acoperiți fiecare porție cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.