Curry de legume verzi thailandeze Coco-Banana

Curry de legume verzi thailandeze Coco-Banana
Reteta Coco-Banana Thai verde Curry de legume ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 55 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 167 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, fasole, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Încercați Boluri Farro de legume de primăvară prăjite cu Pesto de Curry verde Thailandez, Pastă De Curry Verde Thailandez De Casă (Și Un Curry Verde Thailandez Ușor), și Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista