Curry De Legume Mixte (Sayur Kari)

Curry De Legume Mixte (Sayur Kari)
Reteta Curry de legume mixte (Sayur Kari) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ciuperci shiitake, galangal, ardei iute thailandezi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kari (Galben) Pastă De Curry (Nam Phrik Kaeng Kari) Din ' Mâncare Thailandeză Simplă, Pui Curry Galben (Kaeng Kari Kai), și Kari Ikan (curry de pește din Malaezia) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șobolani și usturoi în tigaie și gătiți timp de 3 minute sau până când sunt parfumate, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați lemongrass, ardei roșii Thailandezi, ghimbir și galangal la tigaie; gătiți 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Thai ChiliThai Chili
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pudra de curry în tigaie; gătiți 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați laptele de nucă de cocos și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute. Descoperiți și fierbeți 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista