Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry
Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 294 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână haricots verts, mazăre, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Curry De Miel Din Sudul Indiei, Curry De Pui Din Sudul Indiei, și Curry De Legume Din India De Vest.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți semințele de muștar timp de 2 până la 3 minute sau până când încep să apară.
Adăugați ardei iute, frunze de curry, ceapă, coriandru (coriandru), semințe de chimen, garam masala, turmeric și pudră de ardei iute. Se amestecă și se gătește la foc mediu până când ceapa este moale. Se amestecă roșiile tocate.
Adăugați cartofii și vinetele (vinetele) în sos.
Se toarnă laptele de cocos și se gătește până când cartoful este moale și fiert. Aruncați fasolea, mazărea și okra. Condimentați și gătiți încă câteva minute până se înmoaie, apoi serviți cu niște orez pufos frumos.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;