Reteta toamna Curry de legume ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână năut, coriandru, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Curry De Legume De Toamnă Rapidă, Tofu Curry roșu cu legume de toamnă, și Plăcintă cu oală de legume cu pui și toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cartofi dulci la tigaie; saut 3 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați conopida, ceapa și pudra de curry; gatiti 1 minut, amestecand constant amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Conopidă
Ceapă
4
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente (prin roșii); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
este vinul tău obligatoriu aici, cu note de gardenie, piersică și caise. Este suficient de corpolent pentru a întâlni năutul la jumătatea drumului, dar suficient de crocant pentru a ține până la roșiile acidulate și iaurtul. -- Sara Schneider
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Tomate
Caise
Iaurt
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.