Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de legume. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $ 2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 368 calorii. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, sare kosher, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, Curry de legume, și Curry De Legume Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți mai multe găuri în punga de legume congelate și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 2 până la 3 minute sau până la decongelare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Într-un vas de amestecare mediu, amestecați împreună iaurtul și amidonul de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci, nereactivă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați semințe de chimen, semințe de fenicul și semințe de muștar, acoperiți tigaia cu un ecran de stropire și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să apară. Odată ce încep să apară, reduceți căldura la mediu și adăugați turmeric, pudră de ceapă, coriandru, scorțișoară, usturoi și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Pesmet, Câteva Pumni
Umăr
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează până când usturoiul devine maro auriu, aproximativ 3 până la 5 minute. Adăugați ușor legumele, zahărul, sarea și piperul, dacă doriți, și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când legumele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
6
Scoateți legumele de pe foc, se toarnă în castron cu amestec de iaurt, și se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Îndepărtați ardeii iute dacă doriți și serviți imediat.
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca schelet Gruner Veltliner (1 litru). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.