Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de legume. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $ 2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 368 calorii. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, sare kosher, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, Curry de legume, și Curry De Legume Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți mai multe găuri în punga de legume congelate și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 2 până la 3 minute sau până la decongelare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Într-un vas de amestecare mediu, amestecați împreună iaurtul și amidonul de porumb. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Încălziți uleiul într-o tigaie de 10 inci, nereactivă, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați semințe de chimen, semințe de fenicul și semințe de muștar, acoperiți tigaia cu un ecran de stropire și gătiți, amestecând ocazional, până când încep să apară. Odată ce încep să apară, reduceți căldura la mediu și adăugați turmeric, pudră de ceapă, coriandru, scorțișoară, usturoi și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
Pesmet, Câteva Pumni
Umăr
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Turmeric
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se sotează până când usturoiul devine maro auriu, aproximativ 3 până la 5 minute. Adăugați ușor legumele, zahărul, sarea și piperul, dacă doriți, și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când legumele sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Scoateți legumele de pe foc, se toarnă în castron cu amestec de iaurt, și se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Îndepărtați ardeii iute dacă doriți și serviți imediat.
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca schelet Gruner Veltliner (1 litru). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.