Curry de legume ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 457 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, considerați "condimente încălzitoare" care încălzesc corpul din interior, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, Curry De Legume, și Curry De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curry de legume
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2
În gătitul Indian, cardamomul, cuișoarele, coriandrul și semințele de chimen sunt considerate condimente încălzitoare care încălzesc corpul din interior, făcând acest lucru un fel de mâncare excelent de iarnă.14 cană ulei vegetal10oz (300g) cartofi cu coajă roșie, cubulețe5 păstăi de cardamom verde, zdrobite3 cuișoare întregi1 baton de scorțișoară, rupt în jumătate2 lingurițe semințe de chimion1 ceapă, tocată FIN2 lingurițe ghimbir proaspăt decojit și ras2 căței mari de usturoi, zdrobiți12 lingurițe turmeric măcinat1 linguriță coriandru măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Roșii
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cartofii și gătiți, amestecând des, timp de 5minute, sau până se rumenesc. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Adăugați păstăile de cardamom, cuișoarele, scorțișoara și semințele de chimen șise amestecă până când condimentele sunt foarte parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De Cardamom
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Hârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute,sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați ghimbirul, usturoiul, turmericul și coriandrul și condimentați cu sare și piper.Se amestecă timp de 1 minut.Se amestecă roșiile cu sucurile și zahărul. Întoarceți cartofii în tigaie, adăugațimorcovi, ardei iute și 1 cană de apă și aduceți la fierbere, amestecând des. Reduceți căldura la minim.Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 15 minute, sau până când morcovii sunt doar fragezi, adăugând puținapă dacă este necesar.Se amestecă varza, conopida și mazărea. Puneți focul la mediu și fierbeți timp de aproximativ10 minute, sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă coriandrul și se condimentează din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Turmeric
(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Scoateți șidiscardați păstăile de cardamom și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De Cardamom
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
9
Transferați într-un castron de servire, presărați cu migdale șiserviți fierbinte.Bun cu o mulțime de orez basmati sau pâine naan.Pregătiți-vă înainte . Curry-ul poate fi făcut cu 1 zi înainte, acoperit și refrigerat. Reîncălziți la foc mic, adăugând apă dacă sosul este prea gros.sare și piper negru proaspăt măcinatone 14,5 oz (411g) pot fi tocate roșii de zahăr2 morcovi, cubulețe2 ardei iute verzi proaspeți, însămânțați (opțional) și feliați în rotunde subțire1 cană Savoy feliat sau varză verde1 cană flori de conopidă1 cană mazăre congelată dezghețată2 linguri cilantro tocat migdale feliate prăjite, pentru a garnisi
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Cadru Band of Stones Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.