Curry de legume

Curry de legume
Curry de legume ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 457 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, considerați "condimente încălzitoare" care încălzesc corpul din interior, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, Curry De Legume, și Curry De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curry de legume
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2
În gătitul Indian, cardamomul, cuișoarele, coriandrul și semințele de chimen sunt considerate condimente încălzitoare care încălzesc corpul din interior, făcând acest lucru un fel de mâncare excelent de iarnă.14 cană ulei vegetal10oz (300g) cartofi cu coajă roșie, cubulețe5 păstăi de cardamom verde, zdrobite3 cuișoare întregi1 baton de scorțișoară, rupt în jumătate2 lingurițe semințe de chimion1 ceapă, tocată FIN2 lingurițe ghimbir proaspăt decojit și ras2 căței mari de usturoi, zdrobiți12 lingurițe turmeric măcinat1 linguriță coriandru măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cartofii și gătiți, amestecând des, timp de 5minute, sau până se rumenesc. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Adăugați păstăile de cardamom, cuișoarele, scorțișoara și semințele de chimen șise amestecă până când condimentele sunt foarte parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute,sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați ghimbirul, usturoiul, turmericul și coriandrul și condimentați cu sare și piper.Se amestecă timp de 1 minut.Se amestecă roșiile cu sucurile și zahărul. Întoarceți cartofii în tigaie, adăugațimorcovi, ardei iute și 1 cană de apă și aduceți la fierbere, amestecând des. Reduceți căldura la minim.Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 15 minute, sau până când morcovii sunt doar fragezi, adăugând puținapă dacă este necesar.Se amestecă varza, conopida și mazărea. Puneți focul la mediu și fierbeți timp de aproximativ10 minute, sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă coriandrul și se condimentează din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
TurmericTurmeric
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți șidiscardați păstăile de cardamom și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
9
Transferați într-un castron de servire, presărați cu migdale șiserviți fierbinte.Bun cu o mulțime de orez basmati sau pâine naan.Pregătiți-vă înainte . Curry-ul poate fi făcut cu 1 zi înainte, acoperit și refrigerat. Reîncălziți la foc mic, adăugând apă dacă sosul este prea gros.sare și piper negru proaspăt măcinatone 14,5 oz (411g) pot fi tocate roșii de zahăr2 morcovi, cubulețe2 ardei iute verzi proaspeți, însămânțați (opțional) și feliați în rotunde subțire1 cană Savoy feliat sau varză verde1 cană flori de conopidă1 cană mazăre congelată dezghețată2 linguri cilantro tocat migdale feliate prăjite, pentru a garnisi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Orez BasmatiOrez Basmati
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
NaanNaan
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Cadru Band of Stones Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista