Curry de junglă cu Tofu
Curry de junglă cu Tofu este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 366 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, busuioc, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul de iasomie, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Migdale Vegane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Thai Jungle Curry, Curry de junglă cu carne de porc și vinete thailandeze, și Plăcintă Cu Oală De Curry Cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie și acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare.
Lăsați să stea 5 minute, apăsând o dată.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați tofu; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați haricots verts, vinete și ardei gras; saut 3 minute, amestecând ocazional.
Adăugați pastă de curry; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent.
Adăugați bulion, sos de soia, zahăr și coajă; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Adăugați tofu rezervat; gatiti 1 minut.
Așezați 1/2 cană de orez în fiecare dintre cele 4 boluri puțin adânci. Completați fiecare cu aproximativ 1 1/2 căni de amestec de tofu și 1/4 cană de busuioc.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.