Curry de conopidă și năut

Curry de conopidă și năut
Rețeta conopidă și Curry de năut ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 236 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,17 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ulei de floarea soarelui, anason stelat, un coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curry De Năut Și Conopidă, Curry De Conopidă De Năut, și Curry De Năut De Conopidă.

Instrucțiuni

1
Tăiați conopida în flori medii. Puneți într-o tigaie mare, acoperiți cu apă rece, adăugați puțină sare și aduceți la fierbere. Acest lucru va găti parțial conopida. Scoateți focul imediat, scurgeți-l bine și păstrați-l cald în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Încălziți uleiul într-o a doua cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul și saut-ul pentru aproximativ 10 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
4
Adăugați coriandrul măcinat, chimenul, fulgii de chile, anasonul stelat și puțină sare și piper și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Sare și PiperSare și Piper
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Anason StelatAnason Stelat
ChimenChimen
5
Adăugați roșiile cu sucul lor și nautul. Se amestecă bine,apoi se adaugă conopida gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
NăutNăut
TomateTomate
SucSuc
6
Se toarnă suficientă apă rece pentru a acoperi aproape, dar nu chiar totul (1/3 până la 3/4 cană/100 până la 200 ml) și se aduce la foc mic. Se fierbe timp de 5 până la 10 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
7
Se amestecă garam masala și jumătate din coriandru tocat, apoi se verifică condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
CondimenteCondimente
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8
Se servește împrăștiat cu coriandrul rămas și însoțit de orez, pâine plată sau naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
NaanNaan
OrezOrez
9
Hugh Fearnley-Whittingstall este un renumit radiodifuzor britanic, scriitor, fermier, educator și militant pentru alimente produse în mod durabil. El este autorul câștigător al premiului James Beard a șapte cărți. Hugh a înființat ferma River Cottage în Dorset, Anglia în 199
10
Vizita www.rivercottage.net.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Weingut Hirsch Heiligenstein Gruner Veltliner
Kammerner Heiligenstein este un amestec de exploatații Hirsch în 1er Lage (Grand Cru) site-uri de Lamm, Grub și Renner. Foarte aromat, bogat și primordial; strălucirea și ridicarea de oțel a acestui vin este remarcabilă și minunată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista