Curry De Conopidă
Reteta conopida Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă $1.09 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați semințe de chimen, coriandru, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curry De Conopidă, Curry De Conopidă, și Curry De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați jumătate din ceapa tăiată cubulețe cu semințele de coriandru și chimen și 1/4 cană de apă.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați ceapa rămasă tăiată cubulețe și feliile de jalapeo. Gatiti legumele la foc moderat, amestecand de cateva ori, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, aproximativ 5 minute. Răsturnați piureul de ceapă din blender.
Se toarnă 1/4 cană de apă în blender; rotiți-l, apoi turnați-l în tigaie. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand sosul de ceapa incepe sa se lipeasca de fundul tigaiei si se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Se amestecă restul de 1/2 cană de apă, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Se amestecă conopida și se condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă, aproximativ 30 de minute. Se amestecă Roșia tăiată cubulețe și coriandrul tocat și se gătește până se încălzește, aproximativ 1 minut.