Rețeta Curry de cartofi dulci cu spanac și năut ar putea satisface pofta ta indiană în jur 30 minute. Pentru $1.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 421 calorii. 347 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, spanac, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul brun, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este excelent. Încercați Supă de Curry de nucă de cocos: cu cartof dulce și naut prăjit, Curry de legume cu aragaz lent cu cartofi dulci și năut, și Spanac, năut și cartof dulce (aka primăvara în Maroc) pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.