Curry de caju, nucă de cocos și dovlecei

Rețeta de caju, nucă de cocos și curry de dovlecei este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 768 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, semințe de chimen, frunze de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Încercați Curry De Nucă De Cocos Cu Tofu Vegetarian, Curry De Nucă De Cocos Cu Linte Cu Tăiței De Castraveți Caju Cilantro Pesto, și Suc de fructe și curry de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați dovleceii cu 1/2 linguriță. sare.
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Rumeniti jumatate de dovleac in ulei, intorcand o data, 6 pana la 8 minute; reduceți căldura dacă dovleacul începe să se întunece.
Transferați într-un castron și repetați cu 1 lingură. uleiul și dovleceii rămași.
Între timp, căldura rămasă 1 lingură. ulei într-o altă tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand ocazional, pana devine aurie, 12-15 minute.
Transferați jumătate în tigaia antiaderentă și rezervați cealaltă jumătate într-un castron.
Adăugați ardei iute, scorțișoară și frunze de curry la ceapă în tigaie. Gatiti, amestecand des, pana cand frunzele de curry sunt foarte parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați turmeric, chimen și restul de 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Întoarceți dovleceii în tigaie antiaderentă (cu ceapă) și adăugați lapte de cocos. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când dovlecelul este fraged, 5 până la 10 minute. Se amestecă caju și suc de lămâie și se adaugă mai multă sare după gust. Topiți curry cu ceapă rezervată și serviți cu orez.
* Cojile de Kabocha sunt comestibile. Găsiți frunze de curry pe piețele indiene.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.