Curmale învelite în slănină umplute cu brânză Manchego
Curmalele învelite cu slănină umplute cu brânză Manchego ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 71 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați slănină, curmale, brânză manchego și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Manchego-curmale umplute învelite în slănină (Tapas), Pancetta-curmale învelite umplute cu brânză Manchego și mentă, și Curmale învelite în slănină cu Chorizo și Manchego pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Umpleți 1 bucată de brânză manchego în fiecare dată și apoi înfășurați cu 1 bucată de slănină, asigurându-vă cu o scobitoare. Aranjați curmalele într-un vas de copt superficial, cu cusătura de slănină în jos și 1 inch între bucăți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute, întoarceți curmalele cu clești și continuați să coaceți până când slănina este crocantă, încă 5 până la 6 minute.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.