Curmale Umplute Cu Migdale
Datele umplute cu migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 113 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Dacă aveți la îndemână zahăr, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Curmale Umplute Cu Migdale, Curmale Umplute Cu Unt De Migdale, și Curmale umplute cu pastă de migdale de trandafir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele pe o foaie de copt și coaceți la 250 timp de 8 până la 10 minute sau până se încălzește. Hrăniți încet migdalele printr-o mașină de tocat alimente prevăzută cu o farfurie grosieră. Trecerea la o placă de măcinare fină, migdale de alimentare prin râșniță de 3 sau 4 ori pana se omogenizeaza.
Transferați într-un castron și amestecați coaja de lămâie.
Combinați 2 linguri de apă și 6 linguri de zahăr într-o cratiță mică; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați untul și migdalele măcinate, amestecând energic până când amestecul lasă părțile laterale ale tigaiei.
Transferați amestecul într-un castron mic. Acoperiți și lăsați să se răcească 5 minute.
Tăiați o fantă longitudinală în centrul fiecărei date până la (dar nu prin) partea de jos, lăsând capetele intacte. Mucegai o lingurita varf de pasta de migdale într-o formă de fotbal; chestii în interiorul data. Apăsați ușor părțile laterale până când pasta împinge ușor deasupra datei.
Se toarnă un strat de zahăr pe o farfurie mică.
Rulați fiecare dată umplută în zahăr.
* Un tub de 7 uncii de pastă de migdale poate fi înlocuit cu amestecul de migdale proaspete. Frământați coaja de lămâie în pastă și continuați cu rețeta. De asemenea, puteți utiliza un robot de bucătărie sau un blender pentru măcinarea migdalelor, dar rezultatele nu vor fi la fel de netede. Orice pastă de migdale rămasă trebuie acoperită și răcită până la 3 luni. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.