Curmale coapte în Cheddar-patiserie cu rozmarin

Datele coapte în Cheddar-Rosemary patiserie ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 103 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, cayenne, frunze de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați pentru pâine de porumb cu curmale și rozmarin, Cheddar Goug Apercres Cu Curmale Și Nuci De Pin, și Covrigi de sare de mare de rozmarin cu sos de brânză Cheddar de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsează untul, cheddarul, rozmarinul, făina, sarea și cayenne într-un robot de bucătărie până când amestecul seamănă cu făina de porumb.
Adăugați oțet și 2 linguri. apă foarte rece și puls doar până când amestecul se ține împreună.
Așezați o bucată de folie de plastic pe blat și întoarceți aluatul pe el. Formați aluatul într-un 6-in. pătrat, acoperiți cu mai multă folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți aluatul răcit pe o suprafață ușor făinată și întindeți-l într-un 12-in. pătrat.
Se taie pătrat în 48 1-de 3-in. benzi. Înfășurați fiecare dată cu o fâșie de patiserie, apoi aranjați pe 2 foi de copt.
Coaceți până când patiseria este aurie ușoară, aproximativ 15 minute.