Curcanul prăjit al lui Neely
Curcanul prăjit al lui Neely este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 8.28 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1302 calorii, 82G de proteine, și 108g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1662 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de piper, piper cayenne, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 95%. Încercați Curcanul meu preferat prăjit {și nici măcar nu-mi place curcanul!}, Curcan Prăjit, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
După măsurarea cantității de ulei necesare pentru friteuza, uscați bine curcanul, în interior și în exterior, înainte de a continua.
Amestecați boia afumată, sarea, praful de usturoi, ardeiul negru, pudra de ceapă, ardeiul cayenne și cimbru împreună într-un bol.
Presărați condimentele frecați în interiorul cavității curcanului și pe piele. Separați pielea de carnea de sân și masați frecarea pe carne cu mâinile.
Puneți curcanul pe o tavă mare de foi și acoperiți cu folie de plastic. La frigider peste noapte sau până la 24 de ore.
Umpleți friteuza electrică cu ulei de arahide și preîncălziți la 400 de grade F (va dura aproximativ 1 oră pentru ca uleiul să ajungă la temperatură).
Scoateți curcanul din frigider și lăsați-l să ajungă la temperatura camerei.
Odată ce uleiul este fierbinte și curcanul este la temperatura camerei, coborâți foarte atent curcanul în uleiul fierbinte. Asigurați-vă că uleiul își menține temperatura în timpul prăjirii. Prăjiți curcanul până când pielea este maro auriu închis și crocantă sau până când temperatura internă a sânului atinge 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 45 de minute. Scoateți cu grijă curcanul din ulei și lăsați-l să se odihnească și să se scurgă pe un suport de sârmă, aproximativ 30 de minute. Temperatura internă va crește la 165 de grade F în timp ce se odihnește.
Transferați curcanul într-un platou de servire și serviți.