Curcanul cu unt de plante al lui Tom Colicchio din ' cartea de bucate Epicurioasă
Tom Colicchio 's Herb-Butter Turkey din' Epicurious Cookbook ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 1236 calorii, 145g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți la îndemână gâturi și/sau aripi de curcan, bulion de pui, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Curcanul cu unt de plante al lui Tom Colicchio, Cârnați din New England, mere și umplutură de afine uscate din cartea de bucate Epicurious, și Curcan Cu Unt De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți baza de sos: topiți untul într-o tigaie mare și adâncă, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați gâturile și/sau aripile de curcan și saut până se rumenesc adânc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și saut-ul până când legumele sunt maronii adânci, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați cele 6 căni de bulion de pui și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit 45 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
5
Se toarnă baza de sos printr-o strecurătoare setată peste o cană de măsurare cu 4 căni, apăsând pe solide pentru a extrage lichid. Dacă este necesar, adăugați suficient bulion de pui la baza de sos pentru a măsura 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Se amestecă 1/2 cană de unt și toate ierburile tocate într-un castron mic; condimentează untul de plante cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați 2 linguri generoase într-un alt castron mic și rezervați pentru sos; lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți un raft în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți cuptorul la 425 km.F. Clătiți curcanul în interior și în exterior; se usucă. Începând de la capătul gâtului, glisați mâna între piele și carnea de sân pentru a slăbi pielea. Frecați 4 linguri de unt de plante peste carnea de sân sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați curcanul pe un raft așezat într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Presărați generos cavitatea principală cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6
Așezați 4 linguri de unt simplu și toate crenguțele de plante în cavitatea principală. Puneți vârfurile aripilor sub. Legați picioarele împreună. Frecați cele 2 linguri de unt de plante rămase peste exteriorul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Presărați curcanul generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
8
Puneți curcanul în cuptor și prăjiți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. prăjiți încă 30 de minute, apoi turnați 1 cană de bulion și adăugați 1 lingură de unt simplu în tigaia de prăjire. Prăjiți încă 30 de minute; ungeți cu sucuri de tigaie, apoi turnați încă 1 cană de bulion și adăugați încă 1 lingură de unt în tigaie. Acoperiți curcanul liber cu folie. Prăjiți până când un termometru introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 de metri pătrați, ungând cu sucuri de tigaie și adăugând 1 cană de bulion și 1 lingură de unt la tigaie la fiecare 45 de minute, cu aproximativ 1 oră și 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați curcanul într-un platou; lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
10
Strecurați sucurile de tigaie într-un castron; bateți în baza de sos. Topiți cele 2 linguri de unt de plante rezervate într-o cratiță mare și grea la foc mediu; adăugați făina și bateți constant până când rouxul se rumeneste, aproximativ 6 minute. Adăugați treptat amestecul de bază de suc de tigaie - sos; creșteți căldura și bateți constant până când sosul se îngroașă, fierbe și este neted. Reduceți focul la mediu; fierbeți ușor până când sosul se reduce la 4 1/2 căni, amestecând des, aproximativ 10 minute. Condimentați sosul cu sare și piper și serviți cu curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
11
Faceți înainte: baza de sos poate fi pregătită cu 2 zile înainte. Se răcește ușor. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se păstrează la rece. Reîncălziți înainte de utilizare.