Curcan Întreg Sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul întreg sărat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 14 și costă $1.13 pe portie. Dacă aveți la îndemână ceapă, curcan, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore și 30 de minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 105 fani. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 84%. Rețete similare includ Curcan Întreg Sărat, Curcan Sărat, și Curcan Prăjit Cu Saramură.
Instrucțiuni
Se amestecă apă rece și sare într-o găleată mare curată sau oală (necorozivă); se amestecă până se dizolvă sarea.
Adăugați curcan. Acoperiți și refrigerați 8 până la 12 ore.
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura. Clătiți bine curcanul sub apă curentă rece, frecând ușor exteriorul și interiorul curcanului pentru a elibera sare. Pat pielea și ambele cavități interioare se usucă cu prosoape de hârtie.
Fixați pielea gâtului pe spatele curcanului cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Aruncați ceapa, morcovul, țelina și cimbru cu 1 lingură de unt topit; așezați în cavitatea curcanului.
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe raft într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Periați întreaga parte din spate a curcanului cu 1 lingură de unt topit. Întoarce curcanul.
Periați întreaga parte a pieptului de curcan cu restul de 1 lingură de unt topit. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți curcanul.)
Prăjiți descoperit 3 ore 30 minute până la 4 ore, periat de două ori cu picături de tigaie în ultimele 30 de minute de prăjire.
Turcia se face atunci când termometrul citește 165 F și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Dacă nu se utilizează un termometru pentru carne, începeți testarea pentru coacere după aproximativ 3 ore. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură. Totul Despre Saramură
Pentru carnea excepțional de umedă și fragedă, saramura este calea de urmat! Scufundarea curcanului într-o baie cu apă sărată (saramura) atrage peste noapte apa în celulele curcanului, astfel încât să rămână suculentă și umedă atunci când este gătită. Pentru această metodă, veți avea nevoie de o găleată mare de plastic curată sau o oală de stocare necorozivă (nu din aluminiu), suficient spațiu și timp pentru frigider, dar este o soluție excelentă.