Curcan Întreg Sărat

Curcan Întreg Sărat
Curcanul întreg sărat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 14 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, apă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Sărat, Curcan cu saramură de miere, și Curcan Cu Saramură Infailibil pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apă rece și sare într-o găleată mare curată sau oală (necorozivă); se amestecă până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați curcan. Acoperiți și refrigerați 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
3
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura. Clătiți bine curcanul sub apă curentă rece, frecând ușor exteriorul și interiorul curcanului pentru a elibera sare. Pat pielea și ambele cavități interioare se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Fixați pielea gâtului pe spatele curcanului cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Aruncați ceapa, morcovul, țelina și cimbru cu 1 lingură de unt topit; așezați în cavitatea curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MorcovMorcov
țelinățelină
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
6
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe raft într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Periați întreaga parte din spate a curcanului cu 1 lingură de unt topit. Întoarce curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
8
Periați întreaga parte a pieptului de curcan cu restul de 1 lingură de unt topit. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți curcanul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
9
Prăjiți descoperit 3 ore 30 minute până la 4 ore, periat de două ori cu picături de tigaie în ultimele 30 de minute de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Turcia se face atunci când termometrul citește 74° și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Dacă nu se utilizează un termometru pentru carne, începeți testarea pentru coacere după aproximativ 3 ore. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 30 m.
Porții14
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista