Curcan Întreg Sărat
Curcanul întreg sărat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 14 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, apă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Sărat, Curcan cu saramură de miere, și Curcan Cu Saramură Infailibil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apă rece și sare într-o găleată mare curată sau oală (necorozivă); se amestecă până se dizolvă sarea.
Adăugați curcan. Acoperiți și refrigerați 8 până la 12 ore.
Încălziți cuptorul la 163°.
Scoateți curcanul din saramură; aruncați saramura. Clătiți bine curcanul sub apă curentă rece, frecând ușor exteriorul și interiorul curcanului pentru a elibera sare. Pat pielea și ambele cavități interioare se usucă cu prosoape de hârtie.
Fixați pielea gâtului pe spatele curcanului cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Aruncați ceapa, morcovul, țelina și cimbru cu 1 lingură de unt topit; așezați în cavitatea curcanului.
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe raft într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Periați întreaga parte din spate a curcanului cu 1 lingură de unt topit. Întoarce curcanul.
Periați întreaga parte a pieptului de curcan cu restul de 1 lingură de unt topit. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți curcanul.)
Prăjiți descoperit 3 ore 30 minute până la 4 ore, periat de două ori cu picături de tigaie în ultimele 30 de minute de prăjire.
Turcia se face atunci când termometrul citește 74° și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Dacă nu se utilizează un termometru pentru carne, începeți testarea pentru coacere după aproximativ 3 ore. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.