Curcan Întreg La Grătar

Curcan întreg la grătar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 102 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 54. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de condimente de pasăre, curcan, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 29%. Rețete similare sunt Apple-Sage glazurat curcan întreg la grătar cu mere la grătar, Curcan adobo la grătar cu roșii verzi și brânză afumată Cheddar la grătar + maioneză cu miere Chipotle, și Curcan La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar în aer liber pentru căldură medie indirectă și grătar ușor cu ulei. Clătiți curcanul și uscați-l.
Așezați pieptul de curcan cu fața în jos pe grătarul pregătit. Căutați curcanul pe ambele părți până când pielea este aurie până la maro închis.
Într-o tigaie mare de prăjire, amestecați împreună apa, pudra de bouillon, pudra de usturoi, pudra de ceapă, condimentele de pasăre, pătrunjelul și boia de ardei.
Așezați pieptul de curcan cu fața în jos în tigaia de prăjire. Scoateți amestecul de tigaie peste curcan. Acoperiți bine cu folie și puneți-l pe grătar.
Grătiți 3 până la 4 ore, până când temperatura internă a coapsei atinge 180 de grade F (85 de grade C).
Scoateți curcanul de pe grătar și lăsați să stea cu 15 minute înainte de a sculpta.