Curcanul umplut cu porumb din sud-vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 529 calorii, 65g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat, sare, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele degresat, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Cu Lapte Degresat De Casă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Ardei Umpluți Din Turcia De Sud-Vest, Sud-Vest Umplute Piept De Curcan, și Burgeri De Curcan Umpluți Cu Porumb La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3/4 cană de făină de porumb, făină și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Combinați laptele și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul de lapte în amestecul de făină de porumb, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite. Îndoiți ardeiul jalapeno, ceapa și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Pulverizați o tigaie din fontă de 10 inci cu spray de gătit; adăugați amestec de umplutură de pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread Umplutura
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 500 timp de 15 minute; scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Tăiați excesul de grăsime din curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Îndepărtați măruntaiele și gâtul din curcan; rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți bine curcanul sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Rupeți pâinea de porumb în bucăți; împachetați ușor în cavitatea corpului curcanului. Împachetați ușor orice pâine de porumb rămasă în cavitatea gâtului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Se toarnă bulion de pui în fiecare cavitate. Legați capetele picioarelor de coadă cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și în spate și puneți-le sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Combinați restul de 1 cană de făină de porumb, piper roșu, sare și piper negru într-un castron mic. Înveliți toate părțile păsării cu amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați curcanul pe un raft acoperit cu spray de gătit și așezați raftul într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul de carne în porțiunea de carne a coapsei, asigurându-vă că nu atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fasole Cannelloni, Scursa
11
Coaceți la 500 timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 325 și coaceți 2 ore și 15 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Când curcanul este terminat cu două treimi, tăiați cordonul sau banda de piele care ține capetele tobei de coadă; acest lucru va asigura că interiorul coapselor este gătit. Turcia se face atunci când copanele sunt ușor de deplasat în sus și în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
13
Lăsați să stea cincisprezece minute înainte de sculptură.