Curcan Umplut Cu Mere
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întregi 30 Hor d ' oeuvre? Curcanul umplut cu mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 18 porții cu 394 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați mere, curcan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Încercați Curcan Umplut Cu Mere-Migdale, Orez brun și curcan umplut cu mere, și Herbed Roquefort-chiftele de curcan umplute cu glazură de mere de afine și verdeață de salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Dacă este necesar, desfaceți picioarele de curcan. Clătiți și uscați curcanul cu prosoape de hârtie.
Așezați curcanul într-o tigaie cu un capac și frecați uleiul peste tot curcanul, în interior și în exterior. Umpleți cavitățile corpului și gâtului curcanului cu sferturile de mere; aranjați mere întregi în jurul curcanului în tigaia de prăjire. Împrăștiați orice sferturi suplimentare de mere în tigaie. Acoperiți tigaia de prăjire.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită și carnea începe să se separe de picioare, 2 1/2 până la 3 ore.
Scoateți capacul în ultimele 20 de minute de prăjire, dacă este necesar pentru a rumeni pielea. Folosiți picături de tigaie pentru sos, dacă doriți.