Curcan Umplut Cu Mere

Curcan Umplut Cu Mere
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întregi 30 Hor d ' oeuvre? Curcanul umplut cu mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 18 porții cu 394 calorii, 47G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați mere, curcan, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Încercați Curcan Umplut Cu Mere-Migdale, Orez brun și curcan umplut cu mere, și Herbed Roquefort-chiftele de curcan umplute cu glazură de mere de afine și verdeață de salată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Dacă este necesar, desfaceți picioarele de curcan. Clătiți și uscați curcanul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați curcanul într-o tigaie cu un capac și frecați uleiul peste tot curcanul, în interior și în exterior. Umpleți cavitățile corpului și gâtului curcanului cu sferturile de mere; aranjați mere întregi în jurul curcanului în tigaia de prăjire. Împrăștiați orice sferturi suplimentare de mere în tigaie. Acoperiți tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită și carnea începe să se separe de picioare, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți capacul în ultimele 20 de minute de prăjire, dacă este necesar pentru a rumeni pielea. Folosiți picături de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții18
Scor De Sănătate19
Revista