Curcan Umplut Clasic
Curcan umplute clasic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 935 calorii, 89G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 3,57 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați salvie frecat, curcan, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan), Turcia clasică în 5, și Sos Clasic De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati ceapa, telina si ciupercile in unt pana cand se inmoaie.
Adăugați bulion și condimente; se amestecă bine.
Puneți cuburile de pâine într-un castron mare; adăugați amestecul de ciuperci și aruncați pentru a acoperi. Amestecați suficientă apă caldă pentru a atinge umezeala dorită.
Chiar înainte de coacere, umpleți ușor curcanul.
Așezați orice umplutură rămasă într-un vas de copt uns; acoperiți și refrigerați până când este gata de coacere. Frigarui Turcia deschideri; cravată copane împreună cu șir de bucătărie.
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Coaceți curcanul, neacoperit, la 325 de ore pentru 3-3 / 4 până la 4-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore pentru curcan și 165 de ore pentru umplutură, ungându-se ocazional cu picături de tigaie. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.)
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 30-40 de minute. Descoperiți; coaceți 10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor. Acoperiți curcanul cu folie și lăsați să stea 20 de minute înainte de a îndepărta umplutura și sculptura. Dacă doriți, îngroșați picăturile de tigaie pentru sos.